Hoe kunnen we uw beste vriend helpen.

De gezondheid van uw huisdier is belangrijk. Zorg ervoor dat deze op tijd zijn vaccinaties krijgt

Onze diensten

Onze diensten

De thuisdierenarts kan de volgende dingen voor uw huisdier verzorgen

Onderzoek aan huis

Denkt u dat er iets met uw dier aan de hand is, neem contact met Thuisdierenarts op voor een consult aan huis.

Vaccinatie

De jaarlijkse vaccinaties van uw hond, kat en konijn kunnen prima bij u thuis uitgevoerd worden. Ook de eerste vaccinaties van uw pup(s) of kitten(s), dit is gemakkelijker voor u en uw huisdier.

Nagels knippen

Als de nagels van uw huisdier te lang zijn, kunt u hiervoor een afspraak maken met Thuisdierenarts.

Chippen en registreren

De nachtmerrie van iedere eigenaar: je huisdier is verdwenen. Als uw dier gechipt en geregistreerd is, kan de informatie uitgelezen worden wanneer uw dier gevonden wordt. Ook als u met uw huisdier naar het buitenland reist moet uw dier gechipt zijn.

Euthanasie

Als het tijd is om afscheid van uw huisdier te nemen, wat is er dan fijner om uw vriend in z'n veilige omgeving in te laten slapen. Ook voor euthanasie aan huis kunt u terecht bij Thuisdierenarts.

Ontwormen

Het is belangrijk om uw hond of kat regelmatig te ontwormen. Thuisdierenarts heeft ontwormmiddelen voor uw dier op voorraad.

Vlooien en teken

Het is belangrijk om uw hond of kat goed te beschermen tegen vlooien en teken. Thuisdierenarts kan deze middelen voor uw huisdier op maat bestellen. Voor advies kunt u contact opnemen.
Image

Bij u thuis

Wanneer het u uitkomt

Zonder wachtkamer stress

VOOR UW BESTE VRIEND

Zorg, aan huis of .....

Uw huisdier krijgt van de thuisdierenarts de zorg die het verdient, gewoon thuis. Uiteraard kan niet alles aan de keukentafel opgelost worden. Als ik denk dat uw dier gespecialiseerde onderzoeken of operaties nodig heeft, dan krijgt u daar van mij eerlijk advies over.
Ik kan u dan in contact brengen met klinieken in de regio die uw dier verder kunnen helpen.
Voor spoedgevallen kunt u niet terecht bij Thuisdierenarts, omdat Thuisdierenarts alleen huisvisites doet en dus ver bij u vandaan kan zijn. Ook is bij een spoedgeval vaak opname, bloedonderzoek, rontgenfoto of een operatie nodig.
Voor spoedgevallen kunt u terecht bij Evidensia Dierenziekenhuis Hart van Brabant in Waalwijk, zij zijn bereikbaar op telefoonnummer: 0416 - 745 414

Image

Over de ThuisDierenArts

Als dierenarts kom ik bij u aan huis. Uw dier controleer ik in zijn vertrouwde omgeving zonder de stress van vervoer naar een praktijk.