Over de dierenarts

De Dierenarts

U wilt natuurlijk weten wie er bij u langskomt. Laat me wat vertellen over mijn achtergrond.

Image

Anja Voets

Mijn naam is Anja Voets, ik woon in Berlicum met mijn man, 2 kinderen, 2 katten en een tuin vol vogels.
Image

Studie

Ik ben in 2001 afgestudeerd als dierenarts gezelschapsdieren aan de Universiteit Utrecht. Na mijn afstuderen heb ik in veel verschillende praktijken gewerkt, iedere praktijk is anders en heeft een eigen manier van werken, hierdoor heb ik veel geleerd, ook om je overal staande te kunnen houden.

Aan huis

Het idee om thuisdierenarts te starten is ontstaan omdat er veel mensen zijn die niet in staat zijn om naar de praktijk te komen met hun huisdieren. Om diverse redenen, zoals geen vervoer hebben, meerdere huisdieren hebben die niet tegelijkertijd meegenomen kunnen worden, slecht ter been zijn, angstige dieren die liever niet in een reismand/bench of in de auto gaan of tussen andere dieren in de wachtkamer moeten wachten.


De reguliere dierenartsenpraktijk is vaak te druk om voor bv vaccinaties naar de mensen toe te gaan. Daarom wil ik dit stukje extra service aan u als eigenaar en uw huisdier verlenen. Voor uw huisdier levert het een hoop minder stress op en u bent minder tijd kwijt met het rijden, wachten en evt. vervoer regelen. Ook kan uw huisdier in z’n eigen vertrouwde omgeving onderzocht worden, dit bespaart uiteraard een hoop stress.

Image
Image

Zakelijk

Drs. Anja Voets
Telefoonnummer: 06-41068482
KvK: 55076238
BTW: NL001401419B18
Diergeneeskunde Register: 650139
Nieuw Laar 18
5258 TL Berlicum
(geen praktijkadres)
Algemene voorwaarden

Over de ThuisDierenArts

Als dierenarts kom ik bij u aan huis. Uw dier controleer ik in zijn vertrouwde omgeving zonder de stress van vervoer naar een praktijk.